Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, gist, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: