Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Kofte-kebab
- Ingrediënten:
- gele ui, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, munt, peterselie, saffraan, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kip, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, specerijen, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit The big green egg book:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit NAJAT:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag: