152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterdroge witte wijneifondknoflookkruidenlauriermaïzenaoliepeperpeterselierozemarijnrunderbouillonsjalotslagroomspektomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Trinxat

Ingrediënten:
knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Geroosterde witte vis en prei

Ingrediënten:
bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Ingrediënten:
kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Parelgortrisotto

Ingrediënten:
cavolo nero, kippensoep, knoflook, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, prei, rode wijn, spek en tijm

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Wildzwijn "Isabel"

Ingrediënten:
cognac, ganzenleverpaté, jeneverbessen, kastanjepuree uit blik, olie, paprikapoeder, rode wijn, room, spek, tijm, wild zwijnlende, zout en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gevulde gebraden kip

Ingrediënten:
bacon, brood, citroenrasp, ei, kip, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, peper, peterselie, salie, tijm, ui, zeezout en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pasta met kip

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, bleekselderij, courgette, kipfilet, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, passata, pijnboompitten, prei, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rozemarijn, tijm, volkorenfusilli en wortel

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Kip-pancetta balletjes

Ingrediënten:
conchiglie, fijne kristalsuiker, gnocchi, kipgehakt, knoflook, lente-ui, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode chilipeper, rode wijn, spek, tijm, tomatenblokjes in blik, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Rommelige winterlasagne, savooiekool & romige kipstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, engelse mosterd, gerookte doorregen bacon, halfvolle melk, kastanjechampignons, kippendijfilets, lasagnevellen, laurier, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, prei, savooiekool, tijm, venkel, volkorenbloem en volkorenbrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Bourguignonne

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, boter, champignons, fond, gesmoorde uitjes, knoflook, mager spek, olie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderhaas, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met courgettes en pancetta

Ingrediënten:
arboriorijst, bacon, courgette, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, ricotta kwark, tijm, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...