Jord Althuizen - Book of Bacon – Powered by Smokey Goodness

Book of Bacon – Powered by Smokey Goodness

Een boek van Jord Althuizen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Book of Bacon – Powered by Smokey Goodness, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Duik samen met Jord Althuizen in de wereld van bacon: de ultieme smaakmaker voor fans van de US keuken Unieke masterclass die meer biedt dan BBQ-inspiratie, met stoere smaken ook in de pan. - <p>Book of Bacon - Powered by Smokey Goodness is het veertiende boek van Jord Althuizen, maar is het eerste dat over meer dan alleen BBQ’en gaat. De look & feel zijn nieuw, de fotografie, recepten en verhalen zijn vet als altijd. Duik diep in de wereld van ’s werelds & Smokey’s meest geliefde vleeswaar. 100% Bacon, 100% Jord.

Geniet van de met vettig vertier doorspekte reis- en slagersreportages in Nederland, Amerika en Canada, leer de verschillen kennen tussen alle soorten bacon en je eigen bacon slab rijpen en roken of ga direct aan de slag met de lekkerste bacon-recepten.

Van BBBLT Sandwiches tot Pork Belly Pastrami Sliders en Texas Twinkies tot de very best Spaghetti alla Carbonara en vele snacks, bites, desserts en cocktails. Ja alles, maar werkelijk alles wordt lekkerder met een crunchy, crispy, salty note. Praise the lard!

‘Spektaculair en gerijpt bacon-epistel’ – De Bacongraaf

‘Vet boek over bacon-mania’ – The Spektator

‘Een spekje naar mijn bekje’ – The Lard Street Times</p><p>Book of Bacon is het perfecte cadeau voor iedereen die gek is van barbecueën! Ter gelegenheid van een verjaardag, vaderdag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.</p>


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken