Recept uit Sous vide:
Snelle sauzen (kip, duif, varken, konijn, kalf)
- Ingrediënten:
- botten (van het gewenste dier), kippenbouillon, koolzaadolie, prei, tomaat, ui, water en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gember, groente, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok: