Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Risotto met rode wijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, tijm en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: