Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit de snelle keuken:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Trattoria:
Recept uit Fratello & Sorella: