Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Krokant gebraden eend met zuurkool
- Ingrediënten:
- bloem, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvet, knoflook, tamme eend, ui en zuurkool
- Keuken:
- Tsjechisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, gehakt, gember, groente, kaas, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, spinazie, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zuurkool |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?: