Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: