Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gegaarde Kalfsschenkel Met Tomaten & Kruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, kalfsbouillon, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tomaat, ui en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Twaalf:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden: