Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Lekker ouderwetse lever met spek, maar dan anders
- Ingrediënten:
- boter, kalfslever, lamslever, mager rookspek, rode wijnazijn, salie, ui en witte wijnazijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: