Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Faux Stuffed Cabbage Stew - Stoof van semi-gevulde kool
- Ingrediënten:
- groentevulling, kool, olijfolie, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, pasta, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mooncake:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: