Recept uit Koken met kruiden:
Gekruide kippenpastei
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, saffraan, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: