Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, biefstuk, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: