Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, kaneel, knoflook, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, witte wijn, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Rauw:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Alles over kool:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren: