Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermelkoliepeperpeterselieplantaardige oliepreisjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pulau van doperwten

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, doperwten, kaneelstokje, kardemom, kruidnagel, langkorrelrijst, nootmuskaat, plantaardige olie, santen, sesamolie, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Sesamgarnalen met ingelegde komkommer

Ingrediënten:
garnalen, gerookte bacon, komkommer, peper, plantaardige olie, rijstwijnazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, witbrood en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Groentevulling voor lenterol

Ingrediënten:
citroengras, gember, oestersaus, peper, plantaardige olie, prei, sesamolie, shii-take, wortel, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pannenkoekjes met roergebakken kip

Ingrediënten:
bloem, ei, kalkoenfilet, kipfilet, komkommer, melk, oestersaus, olie, peper, prei, sesamolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Cai rou da hun dun - Wontons met varkensvlees en groente uit Shanghai

Ingrediënten:
boerenkool, fijne kristalsuiker, gedroogde kleine garnalen, gedroogde shii-takes, gedroogd laver zeewier, gember, herderstasje, ingelegde mosterdwortel, lente-ui, olie, reuzel, rijstdeegvellen, sesamolie, shaoxingwijn, spinazie, vet varkensgehakt, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Achtjuwelenrijst

Ingrediënten:
diepvriesdoperwtjes, garnalen, hamblokjes, kastanjechampignon, kipfilet, langkorrelrijst, oestersaus, olie, peper, prei, rijst, sesamolie, surimi, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pulau van doperwten en noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, basmatirijst, cashewnoten, doperwten, kaneelstokje, kardemom, kruidnagel, langkorrelrijst, nootmuskaat, plantaardige olie, rozijnen, santen, sesamolie, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Seafood with Vegetables / Zeevruchten met groente

Ingrediënten:
bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Komkommer-avocadogazpacho met nori

Ingrediënten:
avocado, boerenkoolcress, kelp, knoflook, komkommer, nasturtium cress, nori, olijfolie, pimpernel, rode pepervlokken, sesamolie, sjalot, venkelblad, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Aziatische salade van pompoen met krokante eend

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse pepertjes, kaneel, knoflook, korianderzaad, lente-uitjes, limoen, munt, muskuskalebas, olijfolie, rood spaans pepertje, sesamolie, sojasaus, tamme eend, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / wild / gevogelte
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Gevulde Chinese ‘Pannenkoekslakken’

Ingrediënten:
chinese kool, knoflook, knoflookpoeder, water, komijnpoeder, lente-ui, olie, sesamzaad, sojasaus, spitskool, suiker, tarwebloem, sesamolie, varkensgehakt, peper, vijfkruidenpoeder en zout

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Platte vogels

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gember, knoflook, koriander, korianderzaad, lente-ui, limoen, maldonzout, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met zonnewortel, nori en bonito

Ingrediënten:
aardpeer, bonitovlokken, citroengras, galangawortel, knoflook, lavas, nori jam, norivel, olijfolie, peper, sesamolie, tom kha kai, zonnewortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Soldaten

Ingrediënten:
olie, oud brood en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...