Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: