70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladerdeegboterchampignoncitroensapdijonmosterddroge witte wijneieidooiergistknoflookmelkolieolijfoliepeperpeterselierode uirunderbouillonsjalotslagroomtomatenpureewaterwitte wijnzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vleespastei - murseddu

Ingrediënten:
bloem, gist, kalfslever, knoflook, olijfolie, oregano, peper, peperoncino, tomatenpuree, ui, varkenslever, varkensnier, varkensreuzel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Paastaart - torta pasqualina

Ingrediënten:
bloem, eieren, extra vergine olijfolie, kaas, kruidnagel, majoraan, paneermeel, peper, rucola, snijbiet, spinazie, ui, verse geitenkaas, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

beef, guiness & stilton pie

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gele uien, guinness, kruidentuiltje, laurierblaadjes, look, olijfolie, peper, rode ui, rundsbouillon, rundszenuwstuk, selderij, sherry, stilton, water, worcestershiresaus, wortelen en zout

Soort:
quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Groenteflapjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, chilipoeder, ei, feta, gele rozijnen, mozzarella, olie, pijnboompitten, spinazie, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Elzasser uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, slagroom, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Uientaartjes (of champignontaartjes)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, eierdooier, gemalen nootmuskaat, laurierblaadje, sjalot, slagroom, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
blinde vulling, bloem, boter, cantharel, eekhoorntjesbrood, ei, eidooier, kastanjeboleet, korstdeeg, melkzwam, morielje, nootmuskaat, oesterzwam, peper, room, ui, verse tijm, volle melk, weidechampignon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Bloemkooltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, bloemkool, boter, ei, geelwortelpoeder, nigellazaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, wit sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroenrasp, citroensap, ei, kadetjes, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene-groentetaart - torta di erbette e carciofi

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, raapstelen, snijbiet, spinazie, ui, verse marjoraan, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Taartjes met tongfilet en bechamel met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, laurierblad, melk, tartelettes, tong, ui, visafval, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Engelse pie met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, konijnenvlees, room, spekvet, ui, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche / wild
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:

Pasteitjes van opa

Ingrediënten:
boter, djinten, eidooier, eieren, ketoembar, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, meel, mihoen, rode lombok, rundergehakt, sjalotjes, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / quiche
Haal meer recepten op...