144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebleekselderijbloembloemkoolbotercitroencitroensapcourgettegroenteknoflookkoolkruidenolieolijfoliepaprikapepersperziebonenspinaziesuikeruivetvleeszonnebloemolie
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Couscous royal

Ingrediënten:
fijne couscous, fijn zeezout, gedroogde porcini, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groente, harissa, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, peper, saffraandraadjes, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Nieuwjaarssoep - ozoni

Ingrediënten:
bamboescheuten, gedroogde shiitake, gemberwortel, groente, kipfilet, kippenbotten, mizuna, mochi, rijstkoekjes, sojasaus, water en zout

Keuken:
Japans / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

khadija´s kipcouscous

Ingrediënten:
aardappel, courgette, kikkererwten, kip, olijfolie, pompoen, saffraan, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, winterwortel, witte kool en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Vegetarische pudding met uienjus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, groente, groentebouillon, Groentebouilonblokje, guinness, olie, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Noord-Afrikaanse macédoine de légumes confits

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, chilipeper, chilipoeder, knoflook, kool, korianderzaad, laurier, minimaïs, paprika, peultjes, raapjes, selderijblad, sperziebonen, venkel, water, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Frito misto de verdure - Romeins gefrituurde groente

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, bakpoeder, bloem, bloemkool, broccoli, champignons, citroen, courgette, courgettebloem, groente, olijfolie, oranje pompoen, pompoenbloem, water en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
vegan / beslag/deeg / frituur
Haal meer recepten op...