Recept uit Koken voor elke dag:
Schelpdieren met tomatensaus en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, tomaat, knoflook, peper, schelpen en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Noedels:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Patesserie:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Betty's Kitchen: