Bruschetta met tomaten en basilicum

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 737 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Italiaans
Gang:
ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Insalata caprese

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bruschetta Citroenricotta, tomaat en basilicum

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Vleestomaten, basilicum, ham en zachte kaas op dikke toast

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Soep van brood en tomaten

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie