Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basil Köfte - Gehaktballen met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, broodkruim, ei, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book: