Opengespleten kip met basilicum-yoghurtsaus

Je vindt dit recept op pagina 81 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / stomen
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipcurry met rijst

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Pollo al vino bianco - Kip in witte wijn

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Duivelse gegrilde kip

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Kip (scharrel-), geroosterd, met knoflook en rozemarijn

delicious. magazine - 2013-12