Recept uit Sous vide:
Pekel voor varkensbuik
- Ingrediënten:
- inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout
- Soort:
- sous-vide / condiment
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, laos, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: