Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkorianderlente-uiolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode uisjalotsojasaustijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Risotto met zuring en parmezaan

Ingrediënten:
droge witte wijn, parmezaanse kaas, groentebouillon, ui, kruidenbouillon, olijfolie, risottorijst, saffraan en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Pompoensoep

Ingrediënten:
groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kruidenbouillon, peper, pompoen, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce soubise

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, koolzaadolie, room en witte ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Jonge zoete uien

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, olijfolie en zoete ui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Musquée de Provence

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, muskaatpompoen en salie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Pittige pilav met quinoa

Ingrediënten:
chilivlokken, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komijn, korianderblaadjes, plantaardige olie en quinoa

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
bieslook, groene asperges, groentebouillon, olijfolie, rauwe ham, risotto en witte asperges

Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Venkel & venkel

Ingrediënten:
groentebouillon, maïskiemolie, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / mosterd
Haal meer recepten op...