Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met pepersaus
- Ingrediënten:
- aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: