Recept uit Koken in een duinpan:
Lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, lente-ui, peper, sjalot, visfumet, wilde spinazie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: