Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Zuurkoolsoepje met parmaham
- Ingrediënten:
- olie, parmaham, runderbouillon, sjalot, slagroom, verse tijm en wijnzuurkool
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: