Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwstaart met tomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwstaart, margarine, paneermeel, tijm, tomaat en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Noma:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie: