Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Wortelhummus
- Ingrediënten:
- citroensap, honing, knoflook, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, sinaasappelsap, tahini, wortel, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroen, gember, groente, groentebouillon, komkommer, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, sojasaus, suiker, tahin, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner uit Anatolië:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Snack of tussendoortje / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer: