Valse eieren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 243 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
290 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde kaastortilla met gedroogd vlees - cheese crisp tostada with carne seca

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ikan tjolo tjolo (tonijn in pittige ketjapsaus)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Sambal Tomaat

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Guacamole

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!