Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Wildpaté, warm
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, buikspek, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, spek, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken: