Recept uit Mijn Franse keuken:
Aardappelsoep met waterkers
- Ingrediënten:
- champignons, kippenbouillon, krulpeterselie, peper, tijm, ui, vastkokende aardappel, waterkers en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, kip, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie: