Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Rognons de veau à la moutarde - Kalfnier met mosterd
- Ingrediënten:
- boter, dijon-mosterd, kalfsnier, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sjalot, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: