Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aubergine fricassea - fricassea di melanzane
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: