Recept uit Turkse kookkunst:
Patlican oturtma - Gestoofde aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, olie, peper, rode paprika, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / lamsvlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, gele paprika, groene paprika, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Puur Eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: