Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Conserva di pomodori - Tomatenpuree
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia: