Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Gebakken lever met komijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, komijnzaad, olijfolie, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: