Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gevuld runderbraadstuk - cotechino in galera
- Ingrediënten:
- cotechino, ham, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, maïzena, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De worst story:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Sweet Food Lovin: