227 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnicitroensapeigroentekalfsbottenknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiviswitte wijnwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode-bonensoep - red bean soup

Ingrediënten:
chorizo, gezouten varkensvlees, kalfsnekbotten, olie, oud brood, rode bonen, rode kidneybonen, soldaatjes, water en zout

Keuken:
Spaans / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kalfsvleesragoût

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel

Keuken:
Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kentucky maaltijdsoep - burgoo

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cayennepeper, kalfsborst, kalfsbotten, kalfsschenkel, lamsborst, laurierblad, limabonen, maïskorrels, okra, paprika, rode paprika, rode peper, runderbotten, runderschenkel, soepkip, tabasco, tijm, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, winterwortel, worcestersaus en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Bouillons (voor roux) - i fondi

Ingrediënten:
boter, braadvocht, groentebouillon, kalfsbeenderen, olijfolie, runderbeenderen, visbouillon, vleesbouillon en water

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch / vis
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, san marzanotomaten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bruine fond

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, kalfsbeenderen, olie, peper, rode wijn, runderbeenderen, soepvlees, tomatenpuree, uien, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rundvleesbouillon

Ingrediënten:
broeipoot, knoflook, laurier, prei, schenkel, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisjus

Ingrediënten:
broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Stoofvlees met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, gele rozijnen, kalfsvlees met bot, kaneel, limoensap, peper, plantaardige olie, rode ui, rundvlees met bot, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met Spaanse saus

Ingrediënten:
alcohol, bouquet garni, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...