Recept van Onze Franse keuken:
Franse kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons, cognac, bladpeterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, slagroom, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, eidooier, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Sous vide:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: