Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gesmoord kalfsvlees met truffel - arrosto tartufato
- Ingrediënten:
- boter, kalfslende, olijfolie, pancetta, peper, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: