Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Terrine de campagne
- Ingrediënten:
- ei, gemberwortel, jeneverbes, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, rugspek, speklappen, ui, varkensvlees, verse tijm, witte peperkorrels en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: