Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kheera ka raita - Yoghurt en komkommersalade
- Ingrediënten:
- bulgaarse yoghurt, komkommer, lente-ui, paprikapoeder, peper en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, mayonaise, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, water, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi: