Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: