Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Kabeljauw met prei en kerrie
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kabeljauw, kerriepoeder, peper, prei en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Lekker Happen:
Recept van I love food & wine:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: