Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapeperpeterselierode paprikasuikertijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met tomaat

Ingrediënten:
borlottibonen, boter, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, peper, romatomaten, ui, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Kaasfondue met tomaten

Ingrediënten:
tomaat, groenten, harde kaas, jenever, knoflook, maïszetmeel, olijfolie, peper, pils, sjalot en stokbrood

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Konijn in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, jamón, knoflook, konijn, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, prosciutto, pruimtomaat, rode paprika, rode wijn, romatomaat, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Vistaco’s met rode yoghurtsaus

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, peper en zout, rode ui, tomaat, tortillawraps, verse peterselie en volle yoghurt

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kipfilet met rode cacaosaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, cashewnotenpasta, dadel, kipfilets, kippenbouillon, kokosolie, korianderblaadjes, limoen, pikante paprikapoeder, rauwe cacao, vruchtensap, sesamzaad, koriander, knoflook, gemalen komijn, ui, vloeibare honing en zilvervliesrijst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Recept uit #watetenwevandaag:

Simpele tomaten saus

Ingrediënten:
boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Lamstagine met doperwten en tomaten

Ingrediënten:
doperwt, kaneelstokje, komijnzaad, lamsnek, lamsschenkel, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Linzen in tomaten-citroensaus

Ingrediënten:
bruine linzen, citroen, tomaat, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ras el hanout, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...