Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Patesserie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: