Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook: