291 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencourgetteeiextra vierge olijfoliekaasolieolijfoliepecorinopeperpestopeterseliericottarucolaspinazieuiwalnotenzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, dadels, gedroogde tomaten, ijsbergsla, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaat en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapstelen, walnoten, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gelati d'Italia:

Sorbet van pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kalfscarpaccio & pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, kalfshaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Aangemaakte mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Basisrecept uit Jamie's dinners:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Eliche met pesto

Ingrediënten:
basilicum, eliche, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met pesto van rucola

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, rucola, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Pesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorinokaas en pijnboompitjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tomatentaart met basilicummascarpone

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, sherryazijn, tapenade, tijm, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Klassieke pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Rode pesto

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...